Het verhaal van Hobbyboxnl

Hoe is hobbyboxnl ontstaan?

Hobbyboxnl is ontstaan tijdens een studieproject waarbij we onderzoek deden naar ‘vergeten’ hobby’s. We zijn er destijds achter gekomen dat er momenteel veel vergeten hobby’s zijn. Misschien herken je het zelf ook wel? Je wilt een hobby uitproberen maar je hebt er de tijd niet voor. Je zegt tegen jezelf, ik doe het een andere keer wel. Op deze manier worden jouw leuke ideeën iedere keer weer uitgesteld. Hiervoor is hobbyboxnl in het leven geroepen. Met de gepersonaliseerde hobbypakketten kan jij beginnen met het uitoefenen van een hobby die je altijd al wilde proberen.

Het verhaal van Hobbyboxnl

Wij zijn een divers team met enthousiaste leden die de uitdaging zijn aangegaan om een eigen onderneming te starten. Wij stellen al onze hobbypakketten zelf samen. We zijn voor onze Hobbyboxen altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van hobby’s. Daarom staan we ook altijd open voor nieuwe ideeën. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Of om nieuwe hobby’s uit te proberen waar je eigenlijk nooit tijd voor hebt gehad? Bestel dan nu op onze webshop en ontvang een speciaal samengesteld hobbypakket. Deze box wordt binnen no time bij jou thuis bezorgd.

Samen met Hobbyboxnl duurzaam ondernemen

Onze producten komen van echte producenten. We werken dan ook het liefst samen met lokale ondernemers. De bakmixen die wij aanbieden bij de Bakbox komen van een echte Hollandse molenaar. Ben jij een zelfstandige of grote ondernemer en wil je met Hobbyboxnl samen werken? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de opties en wie weet creëren we speciaal voor jou wel een nieuwe hobbybox.

Verder nog vragen aan Hobbyboxnl?

Voor specifieke vragen over hobbyboxnl zijn we altijd te bereiken via onze Facebook, Twitter en Instagram kanalen. Daar vind je ook altijd de laatste nieuwtjes, weetjes, tips en nog veel meer. Wij zijn pas net begonnen dus we zijn enthousiast over de toekomst.

Namens ons hele HobbyboxNL team kijken we er naar uit om jou een nieuwe hobby aan te bieden.

Team Leden
+
Werk uren
+
Kopjes Koffie
Facebook likes
+

Wij hebben de eerste stap gezet. Nu jij nog!

Annabelle

Annabelle

Founder

Graag helpen wij je aan een nieuwe hobby of bezigheid. Dit is onze missie!

Lin

Lin

Designer

De mooiste plaatjes maken is mijn specialiteit. Zo weet je wat je in huis krijgt. 

Joost

Marketing

Het aan de man brengen van Hobbyboxnl is mijn passie. Help jij mee?